Anskaf et abonnement

I gratisversionen af Kaspersky Password Manager kan du tilføje og anvende et begrænset antal poster. Hvis du vil bruge programmet uden begrænsninger, kræver det et gyldigt abonnement.

Hvis du bruger gratisversionen af Kaspersky Password Manager, kan du købe et abonnement.

Hvis dit abonnement på Kaspersky Password Manager lige er udløbet eller er ved at udløbe, kan du forny dit abonnement.

Hvis du bruger Kaspersky Password Manager under et abonnement på et andet Kaspersky-program, kan du skifte til et abonnement på Kaspersky Password Manager, når dit nuværende abonnement udløber.

Anskaf et abonnement

Du kan også købe et abonnement på Kaspersky Password Manager på My Kaspersky eller på Kasperskys websted:

Flere programmer kan dele et abonnement med Kaspersky Password Manager. Dine abonnementer er knyttet til din My Kaspersky-konto. Hvis din My Kaspersky-konto allerede har et abonnement, der er gyldigt for Kaspersky Password Manager, genkender programmet dette abonnement, når du forbinder programmet til My Kaspersky.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du forbinder Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på et af disse programmer, kan du bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger.

Se også

Skift til den gratis version